Hírek, események

Rendes feltámadás!

Hosszú tetszhalál, a holnap éveken keresztüli elérhetetlensége után végre megnyílik (ismét) a Ruttkai–Latinovits Oldal.

Újraindul a 2007 novemberében indított honlap, amely 2014-15 táján hibernálódott (időszűke miatt nem kerültek fel új tartalmak), majd néhány éve az ingyenes tárhely ellehetetlenülése okán teljesen megszűnt, azaz a látogatók számára elérhetetlenné vált.

Ilyen volt…
Címlap oldal

Latinovits – Szeptemberi áhítat (részlet)

Az idei év tavaszára sikerült olyan támogatót találni, aki a domain-bejegyzésben való segítséggel, tárhely, szerver biztosításával (amihez botcsinálta honlapépítőként igencsak kevéssé értek 🙂 ) megteremtette a lehetőséget, hogy Latinovits Zoltán 89. születésnapján, 2020. szeptember 9-én elindulhasson a felfrissített RÉLZ Oldal.

A tartalom terén egyelőre a korábbi honlap anyagai érhetők el, remélem, kicsit átláthatóbb rendszerben. Az írások itt-ott kozmetikázásra, javítgatásra, átírásra szorulnak – ez még nem történt meg. Sok esetben érződik rajta a szerző huszonéves lelkesedése, ezt a blogbejegyzésekben meghagyom, a tárgyilagos, vagy azt elváró szövegekben (oldalak) igyekszem mihamarabb kigyomlálni.

A főmenü az oldal két főszereplője köré szerveződik, azonos tematikájú allapokkal. A galéria jelenleg még nem elérhető, azonban több platformon is üzenhetnek nekünk. A főoldalon mindig láthatják a legfrissebb tartalmakat, melyeket kicsit lennebb görgetve kategóriánkként is böngészhetnek.

A teljes oldaltérkép a főmenü bal szélén levő három vonalkára kattintva „beúszó” alternatív oldalsávon érhető el.

Szeretettel várok megosztható élményeket, emlékeket, relikviákat, tanulmányokat, elemzéseket, beszámolókat, fotókat, rajzokat… bármit, amit szívesen viszont látnának a honlapon. (A szerkesztőség mindemellett fenntartja a jogot, hogy megválogassa a honlapon közölhető anyagokat 🙂 a Facebookon viszont nincs szükség válogatásra. 😉 )

Jó böngészést, sok jó élményt! (Estefele még érkezik egy bejegyzés!)

Széman E. Rózsa
főszerkesztő
admin@ruttkailatinovits.net

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük